Στις 2-4 Δεκεμβρίου 2016 διοργανώνεται στα πλαίσια του CanSat in Greece 2017 τριήμερο workshop για τους καθηγητές των 10 νικητήριων ομάδων που επιλέχθηκαν για να υλοποιήσουν τις ιδέες τους και να κατασκευάσουν το δικό τους δορυφόρο.

 

[box] Με χαρά σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε από κοντά την τελετή έναρξης του workshop. Κατά τη διάρκειά της θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση γύρω από τον διαγωνισμό CanSat in Greece, τους διοργανωτές και υποστηρικτές του, καθώς και παρουσίαση των πρωτοπόρων αποστολών που θα πραγματοποιήσουν οι δορυφόροι των 10 ομάδων – συμμετεχόντων.[/box]

 

Η εκδήλωση απευθύνεται σε όλους όσους θέλουν να γνωρίσουν καλύτερα το CanSat in Greece, δείχνουν ενδιαφέρον για τις διαστημικές τεχνολογίες κι επιθυμούν να μάθουν περισσότερα σχετικά με πρωτοβουλίες που αποσκοπούν στην αναδιαμόρφωση και τον εμπλουτισμό της ελληνικής εκπαιδευτικής διαδικασίας.

Η τελετή περιλαμβάνει ομιλίες από την οργανωτική ομάδα του διαγωνισμού, καθώς και από εκπροσώπους των υποστηρικτών του. Στη συνέχεια θα γίνει αναλυτική παρουσίαση της αποστολής που θα εκτελέσει ο δορυφόρος κάθε ομάδας από τον υπεύθυνο καθηγητή της.

Λεπτομέρειες σχετικά με το πρόγραμμα θα ανακοινωθούν σύντομα

Η εκδήλωση θα φιλοξενηθεί στο The Cube Athens, το μεγαλύτερο co-working space & incubator για startups σχετιζόμενες με την τεχνολογία, σκοπός του οποίου είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου, εργαλείων κι ευκαιριών δικτύωσης προς όλους εκείνους που τολμούν να καινοτομήσουν και να κάνουν τις ιδέες τους πραγματικότητα.

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι δωρεάν, απαιτείται όμως προεγγραφή στο: https://goo.gl/OPMqoS

Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 100